Professional in wandzagen, vloerzagen en kabelzagen bij beton

Voor iedere klus

Voor het zagen in beton heeft Wim Sterckx uit Geel de juiste apparatuur en goed opgeleide medewerkers in huis. Zo zijn wij u graag van dienst bij al uw betonwerken, klein en groot. Voor het betonzagen heeft u bij ons de keuze uit verschillende opties:

Wandzagen

Onze wandzagen gaan efficiënt en gericht door elke betonnen wand heen. Deze worden met name ingezet om deuren, koepels en andere openingen te zagen in metselwerk en zelfs in gewapend beton. Wij kunnen zagen tot een diepte van 94cm en voor grotere dieptes kunnen wij u helpen met kabelzagen.

Vloerzagen

Betonnen vloeren kunnen bijzonder lastig zijn om doorheen te zagen. Onze vloerzagen rekenen daar graag mee af. Deze zagen worden met name ingezet voor het volledig doorzagen van betonvloeren, alsmede voor krimpvoegen en esthetische voegen.

Kabelzagen

Kabelzagen worden ingezet bij de grotere/diepere/lastigere klussen. Bij deze techniek wordt als het ware een diamantkabel door het materiaal getrokken. Dit is bijzonder efficiënt bij het zagen op grote dieptes of van grote objecten, zoals pijlers, bruggewelven en dikke buizen. Wim Sterckx is gespecialiseerd in kabelzagen dus ook voor de lastigste klussen, staan wij u graag bij!